Precise Retail - I Bet He Drinks Geognozja.

Kom tillbaka till verkligeheten

Posted Oct. 27, 2016, 11:06 p.m. By geognozja Tags: Livet

Önskelistan...
Den är rätt tom faktiskt... allt jag vill ha just nu är en chanel double flap väska. Det är verkligen allt jag vill ha just nu! Den passar ju till allt och man får plats med allt nödvändigt! Om någon därute läser detta och känner sig givmilda så tar jag gärna emot gåvor haha nej men skämt å sido. Jag vill ha en sån men det får vänta lite tills jag blir lite rikare. Just nu så går jag bara in på chanel sweden och kollar runt och drömmer mig bort.

Känner verkligen att detta fattiga studentlivet inte är något för mig haha, jag vill vara miljonär och bo i ett lyxhus i Loa Angeles typ, det känner jag hade varit trevligt faktiskt. Men jag vill inte gifta mig rikt, eller jo det kan jag ju göra. Men jag vill inte att det ska vara på grund av det som jag är förmögen. Utan jag vill ha jobbat mig dit upp själv, jag vill att det ska vara min förtjänst. Jag vill liksom inte bara leva upp någon annans pengar. Och dessutom tror jag nog att jag är alldeles för rastlös för att inte vara aktiv under dagarna. Jag hade nog rätt fort tröttnat på att bara ligga och sola och dricka drinkar i solen liksom. Sen finns det säkert folk som tycker att jag är dum i huvudet på grund av att jag säger så. Men det hade faktiskt inte hållit i längden för mig som person, jag hade verkligen blivit fruktansvärt uttråkad. 

Men som det är just nu sitter jag här i min studentlägenhet i flemingsberg och drömmer om framtiden och chanel väskor. Blir nästan tårögd när jag måste komma tillbaka till verkligheten och måste därmed också inse att jag har tenta imorgon som jag måste plugga till.